ELLIS BRUGGE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ellis Brugge. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 8:54 Wij hadden een grote bestelling geplaatst (12 personen), maar op de verschillende dozen stonden de namen van de burgers NIET vermeld. Jammer, want tegen dat we alles hadden ontcijferd, was het eten koud. Ook niet alle dranken zaten erbij.
29 mei 2024 om 21:44 Er was geen framboos ice tea meer maar ipv een andere zelfgemaakte ice tea te geven, gaven ze een frisdrank uit blik in de plaats. Alsof dat het verschil zal maken voor jullie. Goedkoop, gierig...
6 mei 2024 om 10:51 Ik bestelde een beyond burger met 2 porties frieten. Ik kreeg een portie calamares en een burger, niet zeker of het beyond was. Niet de eerste keer dat Ellis zwaar de fout in gaat. Misschien wat bekwamer personeel zoeken?
16 apr 2024 om 22:38 Frieten waren koud
23 mrt 2024 om 21:55 Eten was eerder koud. Rider was een supervriendelijke gast!
17 mrt 2024 om 21:24 De burger zelf was lekker, maar doordat het niet warm was, was het minder smakelijk.
19 feb 2024 om 1:54 Na een uur simpelweg gecancelled, …
18 feb 2024 om 18:31 Het eten was koud
17 feb 2024 om 21:09 Awful. They sent the wrong food, it was all cold, some bits were raw, they didn't pick up on amendments and missed off the fries
17 dec 2023 om 16:59 Waiting more than 75 mins for the food is unacceptable, and it arrived cold. The Korean BBQ burger and the onion rings were good after heating them in the oven. I could hardly eat the fries, though.
7 dec 2023 om 22:42 Frieten waren koud, de rest van het eten lauw
28 nov 2023 om 22:31 Eten geleverd op gevraagde tijd, maar dan wel koud.