ELLIS BRUGGE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Ellis Brugge. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 16:38 KOUD + SLAP
2 okt 2022 om 9:02 De burger in kwestie ontbrak. Gebeld naar Ellis en zij verwezen on door naar Takeaway. Voor zover ik het weet is het toch hun taak om te zorgen dat al heten in de zak zit. Ik bestelde twee burgers en wat frieten en lag aan 40 euro. Ik kom niet terug!
19 sep 2022 om 7:53 Eten was koud.
15 sep 2022 om 21:02 Alles tip top in orde
28 aug 2022 om 11:06 Alles perfect in orde !!
15 aug 2022 om 20:02 Never again. I only post reviews to praise services but this time I made an exception. Very expensive for almost no food with very low quality, missing parts of the desert, and packaging that destroyed our burgers on the way...
11 aug 2022 om 22:57 Zeer kleine porties frietjes ten opzichte van wat je ervoor betaalt. Lange levertijd. 1u moeten wachten terwijl aangegeven stond 35-40 min.
2 jul 2022 om 10:28 Eten was super! De burgers zijn heerlijk zoals altijd. De snacks waren nog goed warm en alles zat er bij. Mijn opmerking hebben ze goed opgemerkt en vriendelijke levering! Altijd tevreden van hun
1 jul 2022 om 9:54 Het eten was koud en er ontbraken gerechten
11 mei 2022 om 0:34 Uitstekende frietjes, vriendelijke bezorgster, het enigste minpuntje is misschien dat er maar een klein stukje kip tussen de kippenburger zat, maar verder was alles ok!
7 mei 2022 om 10:35 Veel te kleine burgers, de frieten waren ok. Het eten was ook niet meer warm toen het toekwam.
9 apr 2022 om 22:27 Superlaat geleverd. Bestelproces zeu 35-50min maar zeker 80 min mogen wachten. Wel topburgers! Helaas slappe lauwe frieten. Aan de reviews te lezen zijn we niet de enigste. Jammer voor zon tof restaurant.